Ben jij docent of ondersteun jij zorgverleners? Vind je persoonlijke aandacht belangrijk en wens je onze ouderen een gouden oude dag? Wil je dit overdragen aan studenten en weten hoe je dit in je werk kunt toepassen? 

Kort gezegd: wil jij weten wat je zelf kunt doen om onze ouderen een gouden oude dag te geven? Kom dan op woensdag 13 maart naar het inspiratiecongres Goud voor oud! en kruip in de belevingswereld van ouderen.

Laat je inspireren om zelf in je werk op een eenvoudige manier meer aandacht aan deze mensen te geven. Geef en je ontvangt!

Ouderen zijn een groeiende groep mensen die onze aandacht verdienen. Toch lijkt het in de waan van de dag steeds moeilijker om écht in contact te komen met deze kwetsbare doelgroep. 

Maar is dat wel zo? Kunnen we niet veel meer dan wij zelf denken? De ondersteunende rol van zorgverleners en vrijwilligers is belangrijk in de zorg voor ouderen. Juist tijdens deze belangrijke contactmomenten bepalen ouderen of zij zich gezien en gewaardeerd voelen. 

Het congres is een initiatief van Isala en Landstede MBO – Gezond & Wel en bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers van beide organisaties. 

Deelname is gratis.